Nu har hon fått sin bebis !

Ni vet hur mycket jag diggar henne ! Jag tycker hon är hur cool som helst och jag gillar de mesta hon gör och tycker de är roligt att höra henne prata, skvallra och skoja. Hennes blogg har jag också gillat och haft mycket glädje av. De var förresten hennes förtjänst att jag började blogga. Hon inspirerade mig till att börja de kan man nog säga.

Tjejen jag menar är naturligtvis KATRIN ZYTOMIERSKA ! Hennes blogg har länge nu varit mycket gravid hit och dit blogg. Inte allt men en del ... Nu har hon fått sin lilla bebis och nu hoppas jag att när hon liksom får lite kraft och ork börja greja igen att hon då börjar blogga om de hon bloggade om tidigare. Skvaller, bantning, träning och de hon pysslar med på dagarna som inte har så mycket med hennes bebis att göra. 

Jag har läst i något inlägg på hennes blogg för inte så längesen att de var just de hon skulle göra. alltså skriva om de ... Skvaller, bantning, träning osv.. I början skulle de bli en del bebis-inlägg, men sen så skulle hon minsann inte ha en mamma-blogg. 

Jag blir inget annat än glad för blir de nu för mycket mamma-blogg för länge av Katrin's blogg då är jag nog ingen trogen läsare längre. Fast jag kommer nog alltid att vara  ett stort fan av
Hennes blogg !

http://www.finest.se/katrinSchulman

Ge henne ett GRATTIS är ni snälla !
http://www.finest.se/userBlog/index.php?uid=28711&viewComments1373518=1#comments_1373518Lite videoklipp med denna coola tjej !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE