Jävla kärring ...shyyy

Då och då händer de att jag går och handlar mat. Jag menar inte på någon restaurang nu utan i en vanlig mataffär (Ica, Hemköp) När jag står där i kön så kan man ibland tänka: Ska jag ta en bild på mjölkpaketet och skriva en hel roman om detta paket som ligger i korgen och väntar precis som jag på att få komma hemtill lägenheten. Lite underligt beteende och jag gillar de inte. Jag måste nånstans lära mig att koppla av, inte bara från jobb när jag är ledig och hemmet när jag jobbar utan även  bloggen under fler tillfällen av dagen. Jag tror faktiskt att jag får till lika bra blogginlägg även om jag bara tänker Danneblogg när jag sitter här vid Datorn.

De som också hände i denna matkö som fick mig att fundera lite om hur vissa människor egentligen fungerar när dom blir arga på någon. De kom en äldre dam till den kassan där jag och några andra stog i kö. Hon har lite bröd och ett smörpaket och lite mjölk och hon tycker väl att hon då ha  rätt att tränga sig före alla andra och hon gör också detta. Jag brydde mig inte  om de och jag funderade inte så mycket på de just i detta ögonblick. Men de som fick mig att fundera lite de var när denna dam hade packat ner sina varor och gett sig iväg ut från mataffären. Då ställer sig tre fyra peroner i kön och viskar till varandra: VILKEN JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING som bara går före... JÄVLA KÄRRING.

Själv brydde jag mig inte. De var som sagt inget att göra någon grej av. Men visst är de konstigt hur vissa är. Tycker folk illa om något med en annan person så pratas de skit när den personen inte hör. (Eller när dom tror att personen inte hör)  Om man inte ville att denna "Jävla kärringen" Skulle ha gått före i kön då hade de ju bara varit att säga till henne de direkt. Istället står man och viskar.  JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING när hon har gått därifrån.

Undra om detta är ett typiskt Svenskt beteende eller är de lika vanligt i andra delar av världen ????





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE