Jag vill oxå !

Jag kikar runt på alla möjliga bloggar varje dag. Jag gör de av alla möjliga orsaker. De som får mig att bli riktigt avensjuk de är när jag läser om hur mycket dom tränar och rör på sig. I vissa bloggar står de i inlägg varje dag. Jag går från den ena bloggen till den andra och de står där och de står där... Överallt ser jag alla dessa hurtiga människor och vad gör jag ? Jo sitter här och beklagar mig över hur jobbigt och tråkigt de känns att inte komma igång med rörelse och träning.

I många av bloggarna jag följer så står de som sagt hur mycket som helst:

Idag har jag varit ute på en promenix..

Nu blir de gym !

Körde värsta hårda passet på gymmet...

Bra löprunda

osv osv ...

Jag vill att min blogg ska va lika dan. Ok ! DE ÄR JU BARA ATT SKRIVA DETTA VARJE DAG... 
Men de man skriver  ska ju vara sant också. Egentligen är de ju bara att inte tänka utan bara KÖRA PÅ ! UT OCH SPRING TAGGA IVÄG TILL GYMMET !!!! De verkar ju så många andra göra så varför skulle jag inte klara detta.

Idag är jag ju nöjd i alla fall för de blev ju en "powerwalk"i alla fall. Nu hoppas jag verkligen att detta är början till att jag kommer igång på riktigt ! Jag vill känna  mig nöjd med mig själv vad de gäller den biten med träning och röra på sig som jag tycker är så viktig för att må riktigt bra...!

Jag vill oxå ha en blogg där de står hur mycket som helst om hur duktig jag är som tränar och rör på mig !

Kram...   





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE