Jag känner redan att jag kommer att träna mer....

Jag känner redan att jag kommera  träna mer än förra veckan. Igår körde jag ju ett pass. De kändes inte bra, men jag tränade i alla fall. Idag kändes det mycket bättre ! Jag vill redan nu dra ut och köra igen, men kroppen behöver ju slappna av och jag behöver snart sova.



 Men jag kommer att köra på denna veckan, inga problem med motivationen här inte. Problemet med denna vecka och många andra är ju sömnen. Jag går upp 03:30 varenda morgon Måndag - Fredag denna vecka. Man jobbar på äter och går och tränar. Dessutom vill man göra mycket annat. Sömnen dessa tidiga jobbveckor är alltid ett problem. Även när jag inte tränar för de går bara inte att typ lägga sig kl 19:30 på kvällen. De är ju de jag borde göra om jag nu ska få mina 8 timmar sömn. De förutsätter ju också att jag somnar direkt. Dom veckor man jobbar eftermiddag & kväll är ju lättare. Man sover ju tills man vaknar, ingen alarmklocka ingenting och de spelar ingen roll att du går och lägger dig 02:00 på natten.

Ok ! Detta med sömnen är ändå ganska bra för min del. För går jag bara och lägger mig, ja då somnar jag och jag soooover tills alarmklockan ringer.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE