Helgen snart slut ...

Hoppas ni alla har haft en trevlig mors dag ! Med eller utan mamma de spelar ingen roll bara eran Söndag och helst hela helgen har varit bra. 

Jag har haft de bra och jag är glad över att jag tränar så mycket. Jag är glad över att inte jag har en mamma som bryr sig om morsdag om ni förstår vad jag menar. Hon bryr sig inte och jag känner inte att jag måste bry mig. Hon får något saker och uppvakning hela året istället av mig så jag behöver inte göra så mycket på denna "försäljningsknepdag"

 

Träningen gick bra de har jag skrivit tidigare därför skriver jag de igen. De är en bra period att springa på gymmet nu för de är inte lika många där nu som de var i Januari när många nya börjar efter sina nyårslöften. Samtidigt är väl många ute i solen och de är ju inget fel med de.
Lediga dagar är ofta bra dagar at träna på för man har ju oftast inga tider att passa. Man kanske ska träffa någon, men man kan ju bara  säga jag kommer när jag har tränat klart.

 

 Jag har också idag på morsdag börjat läsa min fars skrivna bok. De får jag väl göra nu när min pappa faktiskt är klar med sin bok som han har snackat så mycket om.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE