Jag kanske har fel, men hur kan du säga de ?

De är nu drygt en månad sen jag kom hem ifrån Thailand. De var en fantastisk resa och de fanns mycket att se och göra. Om jag åker igen de får vi se. Livet är ju fullt av möjligheter.

Jag får frågor fortfarande. Jag har inget emot just de.  Ni får fråga vad ni vill så länge ni accepterar att jag svara på de jag vill. Jag får ungefär samma frågor hela tiden, fast självklart då från olika personer.
Hur var de i Thailand ? Reste du runt ? Ska du dit igen ?
De är dom frågorna jag får av alla. Sen kommer lite olika  frågor om tex mat, de Thailänska folket osv...

De som jag stör mig på de är att när jag svarar på vissa frågor så säger en del att att jag måste ha fel så är de inte alls. Detta tycker jag är jobbigt för jag har ju varit där till skillnad från många andra av er som har frågat mig. Har ni varit där då är de ok att säga nej så är de inte, men när man inte ens har varit i Thailand hur kan folk då säga att jag har jätte fel.

Jag har tex sagt att frukostarna i Thailand smakde så äckligt så jag hoppade över den nästan varje dag i tre veckor. Direkt så säger då flera personer: Nej ! Så kan de ju inte vara. De är ju frukostbuffe på hotell och de smakar ju alltid bra. Jag svarar: Jo jag tyckte att de var äckligt jag vill ha Svensk frukost och någon kontrar då med att säga: Men dom har ju ägg, mjölk, juice och de smakar väl samma som här hemma. Så håller de ofta på tills jag bara skiter i de. Om dom inte tycker att jag har rätt trots att jag har varit där. Om jag tycker att de smakade äckligt så blir de ju inte gott för att en person som aldrig har varit där tycker att jag har fel !

De samma gäller när jag säger att en pizzeria i Patong gör mycket godare pizzor än en pizzeria här i Sverige. Då sitter de någon och säger att jag har fel. Säger jag att fiskfile är bättre tillagad än här i Sverige. Då säger någon som inte har varit där att:  Nej nu har du fel ! Jag har ätit på ett ställe här i stan och de går inte att få de bättre.  Jag bara suckar och tänker att de spelar ingen roll vad jag säger...

Om vi ska vara kvar på ämnet mat och sånt så kan vi ta de med frågorna jag har fått om vilka restauranger man ska gå på. När jag säger att om du går på en pizzeria i Patong (Thailand) så är den mycket renare och frächare än en många  bra restauranger här hemma. Säger jag de så säger någon som tror sig veta: Nej ! Du har fel för här har vi ju hälsovårdsmyndigheten som kollar sånt. 

Säger jag något om skräddare i Thailand att dom är tjatar minst 5ggr om dagen om jag vill köpa en kostym, och de kan jag tycka är jobbigt så säger någon att de var väl inget att bry sig om.
 SUCK SUCK ... Ibland undrar jag varför vissa har frågat mig överhuvudtaget. Har man inte varit där, hur kan man då säga att jag har fel om så mycket ?????






karin
05 May, kl. 11:01 | Blogg;

hej danne! detta är ju ingen fråga om thailand, men du kanske svarar ändå eftersom du verkar va så snäll :) jag undrar hur många som läser din blogg ungefär? ha det fint! and keep up the good work!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE