Mycket ska man göra som är mer rätt än fel ...

Tänk var mycket man har hört att man ska göra här i livet. Detta är rätt och riktigt säger man och såhär får man inte göra för då kan de gå illa. Vem vet och vem kan säga att de man gör är fel eller rätt ?

 På morgonen ska man äta frukost för att frukost är de viktigaste målet på hela dan. Borsta tänderna är viktigt och sen använda tandråd för att inte man ska drabbas av tandlossning när man blir en gammal gubbe eller ännu värre när man fortfarande är ung. I skolan skulle man plugga för att de var viktigt att gå ur skolan med bra betyg så man kunde komma in på de man vill i gymnasiet. Därefter fick man höra att de var viktigt att fortsätta plugga för att kunna få ett jobb eller kunna plugga vidare på högskolan. När de blev intressant med tjejer så fick man höra att de var viktigt att skydda sig så man inte får sjukdomar eller gör henne med barn.  Man ska vara snäll och sköta sig. Säga tack för maten. Hjälpa mammor med barnvagnar om man ser att de behövs. I arbetslivet ska man visa framfötterna för göra man de då är de lättare att snabbt jobba sig uppåt.

Jag kan inte säga att jag alltid gör allt detta som många säger att man ska göra. Frukost de är ofta som jag hoppar över. Borsta tänderna gör jag ju såklart men jag slarvar med tandråd. I skolan var jag ingen plugghäst. Högskola har jag inte gått för jag vägrar ta ett fett studielån som kanske äter upp halva lönen och sen kanske jag ändå har svårt att bli av med de. Några barn har de inte blivit och som mitt liv ser ut idag så får man vara glad för de. Könsjukdommar har jag klarat mig utan trots att jag inte alltid har varit så bra på att skydda mig. Tack för maten har jag alltid varit helt värdelös på att säga. Fråga mig inte varför .. Hjälpa mammor med barnvagnar ja de gör jag om ser att de behövs och hinner dit. Att visa framfötterna i arbetslivet har aldrig varit något problem, men inte fan kommer man upp sig för de. Fast jag kanske inte heller intresserad av att klättra. Mycket pengar tjänar jag ändå och inga studielån har jag så visst får man vara nöjd med de man har och de finns verkligen andra som har de värre .

Vad vill jag säga med allt detta ? De vet jag inte ! men de var kul att skriva de.

Kram..
högskolan
06 June, kl. 02:04 | Blogg;

du ska inte tänka på pengarna om du vill studera, du kan ju börja studera på distans och jobba en del för att få in pengar. Men tgör såklart det du drivs med bäst! :)

Therese
06 June, kl. 23:44 | Blogg; http://tesslindberg.blogg.se/

Hihi gullig skugga du fick till på bilden :o)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE