2010 05 20

Usch !

Jag har emn massa trök göra att ta tag i idag. Jag ska nu ner tll tvättstugan och jag har en massa disk. Jag tar väl ett varv med dammsugaren när jag ändå håller på. Sen tror jag nog att jag torkar ur badrummet också. Sen behöver jag ju inte tänka på alla dessa trökiga, STÄNDIGT ÅTERKOMMANDE JOBB !

Får se om jag kör någon träning idag. Blir de vila så är väl de inte fel. Jag hämtar lite mat senare. För den tråkiga vardagliga saken :Laga mat ! De tänker jag inte göra.

Sen i eftermiddag är de jobb igen som gäller. Jag har precis samma pass som igår så de är bara att ta en timme i taget så tror jag nog ändå att dagen går fort.

Nu får jag sätta igång om jag ska få något gjort !

Kram...


Lina
05 May, kl. 08:57 | Blogg;

Hejsan Danne, jag vill först och främst tacka för fantastiskt underhållande läsning och bra uppdatering! Jag har några frågor jag gärnna skulle få svar på, gärna i ett videoinlägg men annars precis hur du vill. 1. Hur gammal är du? 2. Vad tycker du om Ulf "Tickan" Carlsson? 3. Kan man få veta vad din favoritrestaurang heter om man själv skulle vilja testa deras mat? 4. Läser du mycket böcker om att må bra och om träning etc? Kan du isåfall tipsa om någon? Tacksam för svar och det enda jag inte gillar med din blogg är såklart att man blir väldigt hungrig av den på grund av alla matbilder, haha. Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE