Värme rekord
Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag vill gå ut på en promenad, men de är mitt på dagen här och jätte varmt så jag vet inte om jag riktigt pallar att gå någon längre sträcka. Man kan ju bara ta en tuk - tuk taxi om de blir för varmt så de är väl egentligen inget problem.

Förövrigt kan jag berätta att just denna perioden är de värme rekord här. Jag har också fått berättat för mig att i April Maj kommer de att bli ännu varmare. Bangkok är världens varmaste huvudstad och jag befinner mig i detta land Thailand och de är värme rekord. Kan ni tänka er hur varmt de är då. Jag ska ändå inte klaga och jag har vant mig vid värmen här. Fast man kan ändå inte sluta fundera på detta eftersom till och med  Thailändarna säger att de är otroligt varmt.

De är viktigt att dricka mycket vatten. Jag tror att jag dricker ca 5 liter om dagen. Solkräm är ett måste. Man kan bränna sig även om deär molnigt för de är ju faktiskt så att jag befinner mig bara 8 grader norr om ekvatorn.

Nä ! Nu ska jag inte prata mer om värmen.
Jag har ju åkt hit för att få sol och värme och
 de har jag ju verkligen fått .......
Jag har precis ätit lite frukost vid poolen. De blev rostat bröd med ost och skinka med pommes till. Gott gott efter ute kvällen igår. Jag kommer nog ändå att gå ut ikväll också. De blir för tråkigt att inte göra de. De gäller bara att man tar de lugnt så blir allt bra. Någon mer rundresa ska jag försöka hinna med. Man får inte glömma att uppleva mycket när man nu befinner sig i Thailand. Möjligheterna här nere är oändliga. 

De blir nog slappa vid poolen och ingen promenad trots allt. 

Kram...

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE