Kollat The Night Life och druckit god öl.

 

Hej på er sitter här efter lite Singa beer och bloggar lite. Är man i Thailand måste man absolut prova Singa beer. Om man har åldern inne då såklart.  
Riktigt bra och god ÖL. (Tack Jonas för de tipset)  Den kan man verkligen inte klaga på. Jag har haft en bra kväll, men vi gick hem ganska tidigt för att komma in i någorlunda rätt dygnsrytm.  Imorgon blir de nog att jag stannar på resortet. På Torsdag måste jag ställa klockan och gå upp tidigt för då ska jag få åka på djungelsafari. Vi ska till nationalparken Khao Sok. Där ska jag få rida på elefantryggen åka i en kanot på floden och samtidigt få se regnskogen. Men men de är på Torsdag.

Jag har haft en underbar kväll. Har kollat in ute livet ytterliggare en kväll och de är lika häftigt och fartfyllt som alltid. Hittade även en ställe ikväll som jag absolut ska besöka någon kväll innan jag lämnar Phuket.



Kolla där. ROCK CITY!!!!!!!!!!!!!!! De stället ska jag bara in på någon kväll. Man får så mycket upplevelser i Thailand så de är inte klokt. De finns så mycket man kan göra från tidig morgon till sen kväll och natt. De största bekymmret man har är valmöjligheten som faktiskt är ganska angenäma problem trots allt. Tänk om de hade varit tvärt om. Man åker till andra sidan jordklotet och de finns inget att göra.



Efter att ha gott mitt inne i smeten ett tag så vile jag till ett lte mysigt och lugnt ställe och så blev de. Kommer inte ihåg nu vad de heter men de jag vet är att jag kommer att hänga många kvällar där på den lilla baren som ligger bara två eller tre hundra meter från där jag bor. Dom är jättesnälla där och man får utmärkt service samtidigt som de är ett lagom lugnt ställe. Där blev de en SINGA som är en av dom godaste ölsorter som jag har smakat.  



Kram...








sandra
03 March, kl. 21:12 | Blogg;

Hej danne! Jag kollar din blogg varenda deg och den är jättebra! Jag tycker att du ska svara på mina frågor som jag har undrat över ett tag :) Jag skulle uppskatta att du svarar på frågorna i ett videoklipp <3

1. Vart har du köpt din "i love danne-bloggen" tröja? Jag skulle gärna vilja ha en sån ( a )

2. Har du köpt något i Thailand?

3. Åkte du ensam?

4. Vad är din favoriträtt? :)))

5. Harru flickvän? <3

Jag vill gärna ha svar! ffrån sandra ;) ihihih :D

<3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE