Update från paradiset

Hej på er !

Jag gör en liten update ifrån Paradiset. Thailand är verkligen ett fantastiskt land. De finns så mycket att göra och så mycket att se. Jag kommer inte att hinna med allt som jag vill se och göra. Jag har haft underbara dagar här i Thailand. Reser runt, äter gott, badar, slappar, dricker singa öl och har inga bekymmer alls.

Jag kommer att skriva mer om var jag har rest runt och så senare. De är så mycket jag har och berätta om de. Dessutom finns de en hel del bilder på detta, men jag håller lite på de.

De jag kan säga är att jag mår bra och jag är så nöjd över att jag får göra denna resa. Idag hämtade jag lite tvätt som jag lämnade in igår på ett av alla hundratals tvättservice ställen. För ca 50 svenska kronor så tvättar, torkar, stryker, viker och plastar dom in mina kläder. Tänk när jag åker hem har jag kanske ingen tvätt alls mer än dom kläder jag har på kroppen på själva hemresan. Bara att packa upp och lägga i mina lådor. 

Vad händer ikväll då ?

Jag ska gå ut och kolla nattlivet i Patong igen. De är så roligt för de är fullt ös och party party hela natten lång. De är kvällens planer. Jag har lite drygt tio dagar kvar här i paradiset så de kommer att bli mer av sol, bad, god mat, nattliv och underbara resor i Thailand. ABSOLUT PARADISE..... 

Kram...  

Lovisa
03 March, kl. 14:31 | Blogg; http://viilingonskogen.blogg.se/

Härligt det ser ut!Fin blogg!

tilda
12 December, kl. 12:24 | Blogg;

det låter väldigt dyrt! jag brukar betala 30 bath per kilo tvätt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE