Godnatt (Thaitid 02:45)


Tjena !

Har precis kommit tillbaka till resortet. Har varit ute i Patong. De blev ett pizza. Jag åkte lite TUK-tuk. Man kan säga att det är en taxi. Jag gör upp priset med chauffören före, annars kan dom ju ta betalt hur mycket som helst när jag har kommit fram.  Kikade även in för första gången på  The Patong Nightlife. De är väl inte samma som i Sverige direkt. De verkar som affärer restauranger ja allt som finns att gå och titta på är öppet. Man kan köpa väskor mitt i natten eller en snorkel. De är sjukt mycket människor överallt. Turister blandat med thaifolk. Thaifolket som har sina små verksamheter ute på stan försöker hela tiden locka oss turister.
Come here sir och sen vill dom att man ska köpa  kepsar solglasögon eller snorklar. De verkar inte spela någon roll att de är mitt i natten. 

Även utanför restaurangerna står de människor som tex säger. Do you like seafood eller come here and have some beer. Vad den lokala befolkningen än må driva för verksamhet så försöker dom på alla sätt dom kan för att man ska bli intresserad av deras produkt och sen köpa den.

De blev  två öl ikväll på ett ganska lugnt ställe om de nu finns några i Patong staden.  
Tittade runt lite överallt ute på stan. Jag är glad att jag bor här på Duangjitt där de är lugnt och tyst. Vill man ha liv och rörelse så är de ju bara att gå ut från området där jag bor och ta sig någon kilometer ner mot stan. Vilket tryck de är där. Massa folk och jättehög musik på hur många ställen som helst. Nu är de dags att sova. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. De får vi se ? Först måste musiken sluta upp och dunka i mitt huvud.  Jag har tagit de lugnt ikväll och de kommer jag att göra alla andra kvällar också. Jag mår som bäst då och de är ju de man ska göra på sin semester. Måbra !!!!

Kram på er där hemma. Jag har haft en bra dag idag med. Kram på er...

Godnatt..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE