Man blir alltid lika glad !

Fick en väldigt glädjande bloggkommentar och ett mail.


Bloggkommentaren
Emelie:
Hej Danne ! Jag bara älskar att följa din blogg. Man skrattar för din blogg är mycket underhållande. Stor kram till dig Danne!!!

Mailet
Sara:
 
Hej Danne ! Jag har följt din blogg sen i november förra året. Jag gillar din blogg. De är kul att du delar med dig av de du gör på dagarna. Du verkar njuta av livet.
Tack för en bra blogg ! Kul att mina dagar som jag bloggar om är så underhållande. Alltid roligt när man får kommentarer där de står älskar din blogg eller liknade. De är ju ett "kvitto" på att jag gör ett bra jobb.

Älskar som jag har de nu - Att ha en vardag och rutiner, heltidsjobb,att ha klockan ställd på morgonen, gå till ett roligt jobb (!), Även om de kan vara jobbigt att gå upp 03:30 ! Fast när jag börjar tidigt så får jag ju gå hem tidigt. Perfekt där också för jag går på 7 minuter till jobbet och såklart hem från jobbet. När jag kommer hem en tidig arbetsvecka så har jag ju halva eftermiddagen och hela kvällan att göra något på tex  träna/(love it..) På kvällen,om jag är hemma blir de  mysa pyssla i lägenheten (som jag älskar!!) , bloggen, pilla med alla inlägg eller umgås med goa vänner och faktiskt känna att jag blir trött och vill sova på kvällarna. En kvällsvecka på jobbet går också bra för man får alltid sova ut. (Och som ni vet så är jag ju även ett fan av lite "vardagslyx":) Det är viktigt) DET mår jag som allra bäst av! Nu är de semester och de betyder ledig och mycket vardagslyx fast idag är de ju söndag så då är de bara lyx.


Kram...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE