Just nu: Känner att jag bara vill sitta i massagestolen ...

De har varit en bra torsdag: slöig, mysig med snälla vänner, men lite nyttig och sund.

1. "Bloggfix")
  Har skrivit några inlägg som ligger i utkasten och väntar på publicering. De är verkligen kul att blogga ! Sålänge man slipper sitta med papper och penna. Roligare med tagenter och skärm.

2.Mat) Jag har ätit en kycklingsallad. Är lite nyttig ibland vilket jag tror kan va bra. Inte för mycket bara får ju inte glömma att de är semester.



3.Träning) De har såklart blivit gymmet idag. De kändes väl inte bra, men de kan de ju inte alltid göra. Körde igenom kroppen ordentligt med olika övningar. Fast de var tungt och jag kände mig seg. Hoppas att de går bättre imorgon.





4. 
Har kommit på att jag slänger lite för mycket mat. Men jag är så rädd att de är för gammalt, men jag slänger de nästan direkt när bäst före datumet är förbi och de betyder ju inte att de är för gammalt bara för de. De är ju ingen tidsintälld bomb direkt ! I alla fall så stör de mig lite att jag gör. Men jag kommer aldrig att lära mig att handla vettigt. jag kommer nog alltid att handla för mycket bröd, för stora yogurtpaket och pålägg i mängder som jag sen får slänga för att jag tror att om jag inte köper mycket då har jag för lite....

5. Massagestol"koman")  Känner just nu bara för att sitta i massagestolen i timmar och vårda ryggen. Kanske gör jag de, kanske inte.


Så skönt att få massage samtidigt som man pillar lite med datorn. Här kan jag helt klart sitta hela kvällen.

Kram..







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE