Har något att erkänna


Här om dagen så erkände jag för er om att jag har svårt att komma på "username" och lösenord när jag registrerar mig på en ny sida här på nätet. Nu ska jag erkänna en sak till. De är egentligen inget att skriva om , men jag gillar ju att dela med mig av mina funderingar.

Denna Danneblogg får mer och mer stabila läsare varje dag. Vad menar jag med de ? Ja fler och fler hittar hit och sen stannar dom här. Jag har inte gjort så mycket reklam för min blogg på senaste tiden ändå ökar siffrorna. De är inget rekord, men om ja räknar läsare som följer min blogg dagligen så är de medeltalet ett sk rekord . Naturligtvis tycker jag de är kul.Detta har gjort att jag har blivit lite stressad för jag vill såklart inte att läsarantalet ska gå ner, men nu när denna bloggen har så många trogna läsare så gäller de ju att jag levererar inlägg och de är inte lätt. De känns ändå skönt att jag fortfarnde är lite bloggfixerad och motiverad. De är många timmar om dagen där jag går runt och tänker blogg. Vad ska jag skriva ? Var ska jag ställa kameran så jag kan få en bra bild som jag sen kan lägga upp på Dannebloggen ? Sen händer de saker ute i verkligeheten och så skapas ett blogginlägg.

Jag vill !

 Jag vill fortsätta köra hårt med denna blogg. Jag skulle vilja bli lite bättre på att leverera inlägg. Jag är lite för ojämn. Ibland kan jag skriva 10 st inlägg på en dag och ibland kanske jag bara skriver 4-5 inlägg.  Jag vet inte vilket som är bäst,.. De enda jag vet är att jag fortfarande tycker de är kul att blogga. De finns så många av er läsare där ute som är så snälla mot mig. Läser ni mitt förra inlägg här under detta inlägget så är de ett exempel på hur många snälla och goa människor de finns där ute som gillar de arbete som jag lägger ner på min blogg.

Kram..Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE