En huvudvärkstablett och lite mat senare.

 

Huvudvärk hade jag, men nu börjar jag känna mig lite bättre. Jag har tagit en huvudvärkstablett som är ett fantastiskt piller. Lite mat har de såklart blivit på favvisrestaurangen.



De är väl inte så konstigt att man ibland får lite huvudvärk. Jag tränar och kämpar på jag går upp halv fyra på morgonen varannan vecka om de är "busskörningsperiod". Ibland kommer jag hem från jobb just den tiden(halv fyra). Jag går ut i kortbyxer bara termometern visar 10 plus på morgonen. Samtidigt så är ju den svenska sommaren lite märklig ena stunden är de sol och fint väder sen tar de några timmar så blir de regn. Ibland är de värme typ 20 grader. Sen tar de en timme och så är de typ nere på 15.

Jag tror inte jag är speciellt känslig för något. Min kropp kastas om som om den åkte karusell jämt och ständigt och jag har egentligen inget problem med de. Men de är ju inte konstigt att kroppen säger ifrån någon gång genom att få mig at må lite illa. Konstigt bara att de ofta är huvudet som värker när kroppen vill få min uppmärksamhet...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE