2010 06 26
Hej på er alla midsommar firare.
Hoppas ni mår som ni förtjänar idag. Bra eller dåligt de vet inte jag. Jag är hemma en stund på min rast. Jag skulle ju upp och jobba idag så de blev ingen fylla och jävelskap utan jag firade min midsommar med sommarmust och hus mors göra i tvättsugan igår kväll.
Fick lite problem där nere igår. De är bara att konstatera såhär dagen efter att de är tur att man är en flexibel pojke som kämpar på i livet. Jag bestämde mig igår för att tvätta ganska mycket tvätt. Jag tänkte att jag stör ingen denna midsommar kväll för ingen är ju hemma. Jag slängde ner allt jag kunde hitta i tvättkorgen och de blev mer tvätt än vad jag brukar ha, eller någonsin har haft. VAD GÖTT DE SKA BLI OCH FÅ RENT PRECIS ALLT PÅ SAMMA GÅNG tänkte jag ...

När jag har tvättat en maskin och ska lägga in de i torktummlaren då märker jag att den är TRASIG. Nej tänker jag och får snabbt komma på något för jag har så mycket tvätt och jag kommer inte att hinna få de torkat i tid.

Men då efter att jag hade fått igång hjärnan och börjat tänka till lite så löste jag de.

1. Jag stör ingen så jag hänger ALLT i torkrummet och låter de hänga där i natt. Så är de torrt imorgon.

2. Jag jobbar och börjar 05:23 så jag låter de hänga fram till min första rast på jobbet. Då går jag hem och plockar ner min tvätt.

3. Konstaterar att ingen har bokat tvättstugan på lördag morgon. Alla i huset vill sova av sig ruset !

4. Jag hade mer tvätt än jag någonsin tidigare har haft, men eftersom jag fick tid i torkrummet extra länge så blev de väldigt torrt så med facit i hand så var min lösning på mitt tvättproblem den bästa tänkbara. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE