2010 06 17




Hej !

Hoppas allt är bra ! Jag har sovit ganska länge idag. Hoppade över frukosten och gick direkt på lunchen. De blev fisk och de smaka bra.

 

 Jag känner mig lite tom i huvudet. Jag är fullständigt avspänd, kanske för avspänd ? Jag känner att jag har saker jag borde gör, men jag har ingen lust att göra nånting och då tror jag inte att jag kommer att göra de heller. Jag har ju ingen som tjatar på mig att jag måste göra något . Ha ha..

De som jag mår väldigt bra av är ju att jag har tränat mycket denna semester vecka. Dessutom har jag börjat titta på en grej. Ett projekt kan man väl kalla de. Fast de ligger så långt fram i tiden så egentligen ska jag inte tänka på de än. Men jag gör de lite grann i alla fall för de gör mig så glad och de är kul att jag har något riktigt roligt att se fram emot.

Jag kommer att ta de lugnt idag göra de nödvändigaste denna sista semester dag som de faktiskt är. Imorgon är de jobb igen och av någon anledning så tycker jag att de ska bli skönt. Tillbaka i vardagen på riktigt och få lite rutiner igen.









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE