Lite tankar
Sitter i massgestolen med ett leende på läpparna och tänker vad livet är underbart att leva. Jag mår så bra och jag hoppas att jag får göra de länge. Gärna resten av livet.

 När jag åkte till Thailand i Mars så blev de en resa som jag aldrig kommer att glömma, om de nu inte går sönder en "kabel" i huvudet eller nått. Efter de så förstog jag vad må bra och ha de bra verkligen innebär så när jag kom hem till Sverige igen så var de ju bara att "rida" på den vågen och försöka att fortsätta utveckla "må bra tänket"

I Thai fanns de så mycket att göra och jag hade mer pengar än jag någonsin har haft att spendera på en semester. De hände väl att jag fick hitta lösningar på bekymmer även i Thailand, men hade man ett problem så fanns de alltid hur många männikor som helst som hjälpte till. Jag kände mig som den lyckligaste människan i världen och de var jag inget annat än värd.

Ok ...Jag mår bra och allt detta, jag är lycklig, saker som inte blir som jag tänkt har alltid en mening. Just nu vet jag inte vad, men jag väntar med spänning på vad livet har att erbjuda. Ibland gör man kanske någon ledsen, det kanske är en svaghet jag har ? Dom jag tycker väldigt mycket om görväldigt mycket för och ibland vill jag för mycket och det blir fel. Ingen är perfekt jag är långt därifrån, och jag vill inte vara perfekt heller jag vet att jag duger precis som jag är. Och jag vill alltid väl.

Att alla människor är lika värda kanske de ligger någon sanning i. Det finns dom i mitt liv jag älskar och dom gör jag väldigt mycket för om jag känner att jag kan. Andra är som luft för mig så vad dessa tycker om mig är jag likgiltig inför. Jag vill inte att någon ska kunna påverka mig negativt och jag hoppas att om någon försöker att jag då genomskådar och ignorerar de direkt.
 
Anledningen till detta inlägg är att jag idag och hela denna veckan fått såväl gulliga snälla mail fina sms och samtal. Ni vet vilka ni är och jag vill bara säga det igen, ingen är gladare än jag att ni finns i mitt liv och ni betyder så mycket för mig. Till dig som ringde imorse och till goa Linda.... Om jag kunde så hade jag köpt hela världen till er. Oavsett vad som händer så kommer jag alltid att finnas där för er, ni bor i mitt hjärta för alltid ....

Kram ...

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE