Nattblogg !

 Tjena !

Sitter här. Jag har jobbat igen. De är mycket och de är väl bra egentligen. Även om man ibland funderar på om människan är skapad för att jobba 8,10 eller 12 timmar.

I två veckors tid har minst en person varje dag frågat mig när jag ska ha semester eller: Du får jobba hela sommaren va??? Jag försöker vara saklig och förklara varför jag ingen har dom flesta vet men frågar ändå. Thailand i mars månad gör att man får kämpa på resten av året. Så enkelt är de... De börjar också att bli enkelt att säga att jag inte har någon semester kvar för, ja resten vet ni.
 En person på jobbet sa till mig idag: Bara så du vet Daniel så går jag på 4 veckors semester nu ! Jag såg riktigt hur han mådde bra av att få sagt de till mig och dessutom tror jag han var lite skadeglad över att lilla jag får jobba på hela sommaren, men de är väl egentligen inte synd om mig för jag var ju i Thailand under den värsta snöyran här hemma och sjukt mycket pengar brände jag. Dessutom sommar och värme i mars så jag fattar varför så många är glada just nu för att jag inte har någon semester kvar att ta ut. Ha ha.....

Godnatt....

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE