Inbrottstjuv !

Jag trodde jag skulle få sovmorgon idag. Nej ! Så bra fick jag tydligen inte ha de. Fan nu förstörde han min sömn. Jag vaknade nu på morgonen av att de var ett jävla liv utanför min dörr. Jag gick upp och titta ut genom mitt lilla kikhål som jag har i dören och där står de en kille  och försöker ta sig in i min lägenhet. Jag kände inte igen honom så jag tänkte: Är de en tjuv som vill in genom min dörr ? Men efter att ha tittat på honom i några sekunder så förstog jag att han bara var skit full och nu hade gått till fel dörr. Jag gick och tog på mig något. (tror de är bäst när man planerar att öppna dörren åt någon som står utanför) När jag öppnade dörren så blev han först rätt nöjd att han äntligen hade fått upp dörren sen när jag stog där blev han ganska förvånad och tyst . Sen sa han : Oj fel dörr ! Jag blev tyst och titta bara på honom, sen sa jag: Prova någon annan dörr så kanske du kommer in utan att någon annan öppnar den åt dig.

Jag får väl ta och gå och lägga mig igen. Jag hoppas jag kan somna om. De bör jag väl klara men de är så typiskt när jag äntligen en ledig dag har kommit ihåg att stänga av alarmet på klockan som brukar ringa just 03:30 så ska jag behöva vakna ändå.

Godmorgon på er.. ÖHHHHHHH !!!!

★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★
07 July, kl. 08:18 | Blogg; http://kattaaa.blogg.se/

Uach jag hade dött om nån försökte ta sig in hos mig mitt i natten!! fy... och fy för fulla människor oxå! Hoppas du somna om bra igen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE