Klockan närmar sig midnatt

Har jobbat idag, fick kliva upp vid sju på morgonen. De var lagom roligt att gå upp så tidigt även om de var sovmorgon om man jämför när jag har gått upp den senaste veckan (typ 03:30 varenda dag). I morgon är de jobb igen, men jag behöver inte gå upp så tidigt och de ska bli skönt. Jag börjar 10:53 och sen har jag en lång arbetsdag framför mig. Jag slutar 23:06. Fast jag tror de kommer att gå bra. Man tänker varje gång att herregud hur ska detta gå, men när arbetsdagen väl är över så känns de bra i alla fall och de är ju Söndag och då brukar de vara lugnt.

Annars då ? Ja livet går vidare och allt känns toppen. Förutom att jag har träningsvärk och en stor blåsa under foten. Fast jag har ju tränat som bara fan denna veckan så de är helt normalt. Jag ska fortsätta såhär för de är en sådan jäkla skön känsla.

En annan ska som får mig att måbra är ni läsare. Jag har fått några kommentarer idag som är så snälla så jag tror nästan inte att de är sant. Tack Tack Tack ! Ni läsare kan vara så goa, gulliga och snälla. De ska jag aldrig glömma !

IDA JOSEFIN skriver:

Hej Danne!!! Vill bara säga att vi älskar din blogg, du har en sån positiv anda!! du gör oss glada och nöjda för de vi har och du piggar upp oss.. !!
Ha det jätte bra, coh en god fortsättning! /ida o jossan

Anonym skriver:

Du verkar vara en så otroligt go kille danne.. glöm aldrig aldrig det!!!Det finns så mycket negativ anda ute i världen och runt omkring oss med det är människor som du som får det att fungera. så kul att se någon som njuter av livet så som du gör, tar hand om sig själv, motionerar och mår bra! du utstrålar en sån bra energi.. Fortsätt med detta!!! och tack för att du bloggar coh delar med dig av detta, du är en inspiration till folk!!








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE