Helgen är förbi

Tjena !

Är hemma från jobbet igen. Helgen är nu förbi och jag ska snart gå och lägga mig. I morgon börjar en ny vecka och vi är inne i februari månad nu. Det innebär att det är ca en månad till min semester. Det kommer att bli en semester som jag har sett framemot så länge nu. En månad till ! Sen är de mycket slappa och härliga, underbara dagar som väntar.

Vad händer nu veckan som kommer då ? Ja ... I morgon är jag ledig och på min lediga dag ska jag tagga ut till Volvo och boka en hyrbil som jag ska under några dagar på min semester. Dessutom ska jag imorgon göra en polisanmälan. Jag har lite bevis att visa upp och jag vet ungefär vad dom komnmer att fråga så jag är ganska bra förberedd. Det är inget roligt, men de är något som jag känner att jag måste göra. Fråga inte vad detta handlar om eller varför jag ska göra en polisanmälan !!!!! Jag kommer ändå inte att svara..

Jag startar även  dieten  imorgon. Jag kommer att börja köra ganska hårt från start.Naturdiet drinkmix ska jag prova ett tag. De funkar så att man byter ut vissa eller alla måltider under dagen mot drinkmixen.Väljer man som jag att byta ut alla så ska man inte hålla på längre än 2 veckor. Vill man sen fortsätta ska man fråga en läkare först. Jag brukar försöka tro på mig själv och vad jag än ger mig in i så försöker jag alltid tro att jag klarar de. Men ska jag var helt ärlig så tror jag de blir svårt att i längden att byta ut alla måltider mot detta. Jag älskar ju god mat och ska jag klara detta i två veckor så gäller de att ha en vilja av stål. Men jag ska försöka funkar de så funkar de.....Men jag tror inte riktigt att jag klarar de

Nu är de dags att sova.

Kram...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE