Tvåsiffrigt belopp





Nu skiner solen ! Va bra. Vi har fyra årstider i Sverige, men solen kan skina även på vintern och de är bra för känns de inte som att de är så kallt. De är mycket prat om väder och jag tror de beror på att vi i Sverige har fyra årstider så då blir de väöldigt lätt att prata om de när man inte vet vad man ska prata om.
De jag kan säga att jag gillar alltid att solen skiner. De spelar ingen roll om de är vinter eller sommar bara den lyser och finns där.

Jag kan också konstatera att jag har så mycket räkningar  så de går upp i ett tvåsiffrigt belopp. Jag har ju räknat med de. Jag måste ju denna månad dubbla några räkningar ¨för de finns räkningar som kommer i min brevlåda när jag är i Thailand och sen ska dom vara betalda innan jag kommer hem. Bättre att betala några i förskott då så känner jag mig extra rik när jag kommer hem ifrån Thailand. Jag kommer att leva gott i Thailand och jag kommer att må bra av de när jag kommer hem för har jag mycket pengar över eftersom jag nästan inte har några räkningar

Nu ska jag gå ut i solen och hämta mat. Alla är superbra med mig trots alla räkningar och de kommer att bli ännu bättre. 



Hoppas ni mår bra också.

Kram !  






Emmiz
02 February, kl. 19:08 | Blogg;

tvåsiffrigt belopp Danne? 20 kr i räkningar? Tror du kanske menar femsiffrigt belopp, ex 20.000? Emmizzz

Danne
02 February, kl. 19:13 | Blogg; http://dannejohansson.blogg.se/

Ja de menar jag...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE