Skönt att jag inte behöver gå upp så tidigt




YES ! Idag är de Fredag ! De betyder en dag kvar av bussköring och sen är de semester !!!!

Jag skriver ofta att jag snart har semester. De skriver jag ofta för att jag tycker de ska bli så skönt. Dessutom behöver jag ju inte ta mig upp så jäkla tidigt på över 5 veckor. När jag jobbar har jag ju jobb - veckor där jag måste ta mig upp ur sängen halv fyra på morgonen. Ofta när man går upp så tidigt så känner man sig som ett lik när man kommer hem efter den arbetsdagen. Ibland är man så dum att man går och lägger sig. Man tänker att man bara ska sova en timme, men de blir ofta mer. När kvällen sen kommer och man måste gå och lägga sig för att man ska upp så himla tidigt dagen efter då kan man inte sova för att man har sovit på dagen.

OK ! Detta är ju ett sk I -landsproblem och de är inget att bry sig om. Egentligen är de väl inte så farligt om man någon natt inte kan sova ordentligt. De är bara de att jag har den senaste tiden haft lite för många sådana nätter och jag tror allt beror på att jag sover på dagen. Jag ska försöka när jag kommer hem ifrån Thailand att gå och lägga mig i tid när jag ska upp så sjukt tidigt som halv fyra är !

Detta ska bli mitt "Aprillöfte" . JAG VILL INTE VÄNTA TILL NYÅR MED DETTA LÖFTET. Jag kommer inte ens ihåg vad jag lovade mig själv inför detta år 2010. De var något med att fortsätta träna och jag tror också jag lovade mig själv att ha en helt underbar semester i Thailand. Får se om jag kommer ihåg vad jag lovar mig själv nu om 5 veckor ?



 






Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
02 February, kl. 11:47 | Blogg; http://pyttis.blogg.se/

skönt med semester!

Josefine
02 February, kl. 15:33 | Blogg; http://pinksnow.blogg.se/

skönt med semester :D

Emma
02 February, kl. 21:43 | Blogg; http://emmaeriicajwonderland.webblogg.se/

hej sötnos!

Allt bra med dig idag? :)



Jag har i min blogg, nånting som heter "Dagens fråga" och det skulle vara jätte roligt om du ville vara med och svara på denna fråga som är för idag; "Om du fick ge en kändis - vem som helst

en käftsmäll, vem skulle det ha varit och varför?" :)



Puss!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE