Idol ! Jag har dålig koll.

Jag tänkte skriva ett inlägg om årets Idol. Jag har dålig koll så jag hoppas ni inte är allt för hårda mot mig om de skulle visa sig att jag skriver något som är så fel som de bara kan bli. De svårt att inte ha en åsikt om ett program som Idol även om man har riktigt dålig koll.

För sanningen är den att jag inte har sett ett enda avsnitt av Idol 2010. Jag har sett lite av Andreas Weise och såklart har jag sett Jay. Jag tror att Jay är en vinnare på fredag och jag tror att jag kommer att titta. Årets Idol som jag bara har sett några youtube snuttar av gissar jag att Jay  står som en vinnare och jag konstaterar att Andres Weise gillade jag väldigt mycket av de lilla jag har sett. Han verkar vara en riktigt bra kille med glimten i ögat. Jag vet ju inte om de är så när kamerorna är avstängda. Fast jag tror han är precis som jag ser framför kameran. Om han är en helt annan människa åt de negativa hållet när kamerorna är avstängda så är de hans ensak. Jag ser ju bara de jag ser. På Fredag får jag inte se honom och de tycker jag är synd, men jag kan ju kolla youtube klipp hur mycket jag vill.  Jag har hört någonsatns att han ska vara med i Let's Dance. Jag hade gärna sett honom som Julvärd i SVT också.

Jay tror jag kommer att bli en riktig stor artist. Frågan är väl bara hur stor blir han. Många gånger verkar de ju som om den som blir tvåa blir större än den som vinner programmet Idol, men de är väl inte helt sant de heller.

Idol är ett underhållningsprogram och när de kommer fram en fantastisk artist så blir programmet riktigt bra. Vinner man den sista finalen i Idol då är man grym på att sjunga, inget snack om detta.  
 Vad dessa människor gör när kamerorna är avstängda de skiter jag i. Bara jag får höra grym musik från grymma artister.

Kram..

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE