Natt-tankar !





Sitter här och försöker få ihop ett blogginlägg. Problemet är att de finns så mycket som jag inte vill skriva om. De beror bla på att  "There are others involved" Jag vill inte sitta här och: Skvallra, dra in andra personer här och berätta om deras privatliv. Jag vill inte heller berätta så mycket om jobbet, bara lite men absolut inte mycket mer än: Nu jobbar jag- Nu är jag hemma !  När de kommer till mina helt egna privata saker så finns de naturligtvis gränser för vad jag skriver om här. Fråga mig inte vad, men vissa saker skriver jag bara inte om ! 

Vad ska vi hitta på att skriva om då ?

Vad gör mig arg ? När blir jag arg ?
Arg ! Känns som ett svårt ämne att skriva om just nu när jag just nu känner mig både lugn, glad och avspänd. Inte lätt att bli arg eller komma på vad som gör mig arg. Jag blir såklart arg ibland, men jag kan inte sätta fingret på vad de är som gör mig arg eller när jag brukar bli de. De kan vara helt olika från situation till situation. De som gör mig arg idag kanske vid en likande situation inte alls gör mig arg imorgon. De jag tror är att om jag känner mig väldigt stressad då blir jag lätt också arg, men de är inte alltid så heller.

Svårt detta att skriva om. Jag kan liksom inte säga mer om ilska. De står still i blogghuvudet. Jag får noll kontakt med min ilska och någonstans tycker jag detta är bra. För jag mår säkert bättre av att inte gå runt och vara arg.







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE