Gå inte runt och vänta på bättre tider- Lev nu istället !

Julhelgen börjar gå mot sitt slut. Jag sitter här och slappar och tar de lugnt. Jag funderar lite på nyår och så. Vad ska ni göra. Jag vet inte. De enda jag vet är att jag är ledig och de ska jag vara. Nyårslöften har jag och de är att jag ska göra allt jag kan för att förverkliga en av mina drömmar.
Andra nyårslöften jag har är saker som att jag ska göra allt för att må bra och jag ska göra allt jag kan för att leva nu, för allt vad jag är värd. Gör de du med !

De händer att man lovar sig själv att nu ska förändringen ske i livet. Vad de än är så är de något man vill ska hända. Man tänker att nu ska de bli, men de är alltid så mycket som behöver göras i ens vardag så något annat tror man ofta att man inte hinner med. Man går och väntar på en förändring i ens liv. Helst något som gör att man inte behöver kämpa så mycket. Man väntar och väntar, men du står bara och stampar med tex en dröm som man har. Din kalender svämmar över av saker som du ska göra. Ibland kanske du gör de för din egen skull ibland gör du de för någon annas skull. Ibland vill du göra de och då är de bra. Ibland vill du inte, men du gör de ändå. INTE BRA !

Drömmen om de du vill ska hända händer inte och du fattar inte varför. Du har lyckats med mycket utåt sett, men hur mår du inom dig? 

Glöm aldrig att ditt liv är nu. Lev de nu , för allt vad du är värd. Du kan inte räkna med att du bara över en natt kommer att få den där stora förändringen ditt liv som du kanske går och drömmer om. Vill du förverkilga din dröm så sätt igång och planera den och gör sen de du har planerat . Att fatta avgörande beslut som  du sedan genomför gör att du känner stark och förhoppningsvis glad och lycklig. Ta de där första steget och du kanske känner sen att de går lätt att förverkliga din dröm.   

Kram..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE