Trött på sura och bittra människor..

Ibland fattar jag inte hur bittra folk egentligen kan bli. Men istället för att bry mig för mycket , så brukar jag tänka att dom får väl vara den där tråkiga, sura och bittra. Lev med de tänker jag och så hoppas jag samtidigt att jag aldrig blir sån själv..

Jag har varit på middag. Middag med Karin och de är alltid lika trevligt. De var inte så många gäster där på restaurangen idag så de blir ganska mysigt att sitta där och äta, prata och skratta. Vi sitter ungefär i 45 minuter innan de kommer två middags gäster in i restaurangen. De finns gott om lediga bord för de var som jag sa inte många gäster där denna kvällen. Dom sätter sig precis bakom vårt bord. Då är de absolut inget som jag och Karin tänker på utan vi fortsätter vårt samtal om allt möjligt som gör livet kul att leva!

Jag hinner säga något om några brudar och Karin skrattar åt de och så ska hon precis säga något när gubben som hade satt sig bakom oss kommer fram till vårt bord och klagar på de vi pratar om. Jag vill inte höra vad ni pratar om för jag försöker faktiskt äta här i lugn och ro. Till saken hör den att vi satt bara och prata och sen skrattde vi lite åt de vi pratade om. Vi hade inte druckit och vi flamsade inte heller utan vi förde ett samtal och hade trevligt.

Jag och Karin blev så ställda så de slutade med att jag bara tittade på honom utan att säga någonting och Karin sa lite tyst förlåt. Sen funderade jag lite på varför den där gubben med den han hade med sig inte bara satte sig någon annanstans. Ärligt talat så funderade jag på vad han gjorde på restaurangen överhuvudtaget. Klarar han inte av att höra när folk pratar då kan jag bara ge ett tips. Hämta mat och ta med hem. 
På en restaurang brukar de ju sitta mer personer och de är inte ovanligt att dom pratar med varandra.

Jag och Karin flyttade faktiskt på oss till ett annat bord. De kanske vi inte skulle ha gjort. Vi har ju rätt att sitta och föra ett samtal med varandra lika mycket som dom har. Den där gubben och den han hade med sig pratade ju också och de var något som vi hörde. Dom sa typ: Maten smaka bra, vilket väder vi har och mmmm till varandra.  Jag kanske borde ha gått fram och sagt till dom att jag vill inte höra hur din mat smakar för jag försöker faktiskt äta här i lugn och ro med min vän. Fast då hade jag ju varit lika sur och bitter själv och de vill jag ju inte vara. 

Jag och Karin hade i alla fall en trevlig kväll så han förtsörde inget och de var egentligen inget som vi brydde oss speciellt mycket om. Tråkigt bara att man ska behöva stöta på sånna där sura, bittra och tråkiga gubbar..

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE