Undra hur mycket mer ?

Godmorgon på er !

Snö snö snö .. Snön faller och media rapporterar direkt om snökaos. Igår var till och med En del av E6:an avstängd efter att hundratals bilar hade kört fast. Undra hur mycket mer snö de kommer att komma ?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=4254171

Jag jobbar på. Jag har många dagar denna veckan. Jag har haft två långa pass nu i två dagar och idag har jag också de. Sen blir jag lite ledig innan jag ska köra på lördag och söndag.

 

Julen närmar sig, men jag känner mig inte stressad och jag har inte gjort de under hela December. Julklapparna är klara sen länge och även mina rim. De sista gjorde jag precis nu.


Julklappsrim

Nu slipper jag att löpa,
du väljer själv vad du vill köpa!Något som också snart närmar sig är Thailand.


 Där känner jag mig inte heller stressad. Möjligen kommer jag kanske känna lite resfeber dom sista dagarna innan. Allt är ju klart och jag behöver bara vänta på att de ska bli dags. Packning och sånt de gör jag på 10 minuter för de är inte så mycket jag behöver ha med mig dit. De som kommer att väga lite är väl bara mina kameror och min bärbara dator plus alla laddare till detta. De gäller sen att få ordning på vilken laddare som hör till vilken pryl, men de ska jag väl lösa. 

De blir skönt att få dra igång min lilla dream 2011. Jag hoppas att jag orkar anstränga mig de som behövs under 2011 för att "my dream" ska bli verklighet.  De känns också som att detta är min chans liksom. Om jag inte genomför detta nästa år så tror jag inte att jag kommer att göra ett nytt försök på länge. Allt som har med detta att göra har gått bra så här långt. De gäller bara att jag orkar fortsätta att vara lika noga som jag har varit såhär långt.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE