My favorite place ?

Ja jag tänkte nu att jag skulle skriva om min "favvoställe". De där stället som man trivs bäst på och som man alltid vill tillbaka till. Men detta ämne, My favorite place är svårt att skriva ner. Eller kanske inte så svårt att skriva om, men var ligger mitt "favvoställe"? Var är mitt favvoställe om jag bara ska välja ett enda. Min favoritplats ? "Mitt happy place". Jag inleder med att skriva såhär så får vi se hur detta inlägget slutar. De kan bli bra de kan bli dåligt ..  

När jag var väldigt liten så var min mamma och pappa mitt upp i en vårdnadstvist om vem som skulle ha mig. Detta fattade jag redan då och jag blev väldigt förvirrad och visste inte riktigt var mitt hem egentligen var. Jag trivdes bra hos mormor och morfar i Uddevalla. Mamma som också bodde i Uddevalla tyckte att jag skulle vara hemma hos henne lite oftare än vad jag var. Jag ville vara hos min mormor och morfar. Pappa lyckades tillslut vinna den där vårdnadstvisten som på många sätt för mig som ett litet barn säkert kunde kännas jobbig. Just för att de var så mycket bråk och allt handlade om mig. De man hörde blev man ledsen av att höra och jag trodde att allt var mitt fel. Ok ! Nu skulle jag då bo hos pappa. Där skulle bli mitt hem. De skulle inte vara hos mormor eller hos mamma i Uddevalla. 

De var en massa saker som var uppgjorda i förväg. Jag skulle bo hos pappa och de skulle vara mitt hem. Men nu ska vi se om jag minns allt...? En månad på sommaren var de sagt att jag skulle vara i Uddevalla. Sen vet jag inte om jag skulle åka varanna helg eller var tredje resten av året till mamma. Fast jag var mest hos mormor. De var sagt att pappa skulle köra mig varannan gång de var dags att åka till Uddevalla och dom i Uddevalla skulle hämta mig varannan gång hemma hos pappa när de var dags. Nu börjar de bli rörigt. De fanns väldigt mycket som var uppgjort i förväg om hur allt detta med hämtning och lämning skulle gå till, men de ändrades väldigt mycket också. Som ett litet barn på 7-8 år så var de väldigt svårt att hänga med i allt som hände och jag fick finna mig i att de blev som de blev med eller mot min egen vilja egentligen. De slutade med att pappa körde mig jämt när de var dags. När jag blev äldre tog jag bussen och tåget till Uddevalla. Bestämde liksom mer själv. Pingisspelandet gjorde att jag under flera veckor i rad inte åkte till Uddevalla. Ok.. De var lite om de. Jag skulle kunna skriva mer om  detta ännu mer, men de gör jag inte. Detta inlägget skulle ju handla om min favoritplats och jag kommer till de nu.

Som litet barn kanske ni nu förstår att de var svårt för mig att finna min "favvoplats". Jag tror den var hos mormor, men de kunde lika gärna ha varit hos pappa. 


Mormor och morfars hus i Uddevalla. Absolut mitt favvoplace när jag var där.



Här var mitt hem när de var bestämt att pappa skulle få vårdnaden av mig.

 

Anyways.... De var då de. Nu har man eget hushåll och jag måste säga att jag trivs utmärkt här i min lilla lägenhet. Mycket är bra ! Billig hyra, värdet på lägenheten har stigit med de tre dubbla än vad jag köpte den för. De som också är bra är att de är nära till centrum. Genomför jag en renovering någon gång också så kommer jag att trivas ännu bättre. Men inom mitt hems väggar så känner jag mig trygg och de är ett av mina favvoplace idag.

De finns såklart många andra ställen där jag kan lätt känna mig lugn, trygg och avspänd. Förr var de mest i pingishallen. Nu trivs jag väldigt bra:

1.På bibliotek
2. I min säng.
3. Hemma hos någon jag tycker om.

Bibliotek är ofta ett bra ställe när man vill jobba med något eller verkligen läsa något i lugn ro om man inte kan ta sig hem. I min säng känner jag mig alltid lugn och trygg och de blir ju ett favvoplace som inte slår något annat om man har en riktig snygging brevid sig, ha ha.... Hemma hos någon man tycker väldigt mycket om eller som man älskar är självklart också ett favvoställe som är riktigt svårt att överträffa.

Thailand har blivit ett favvoställe, men jag vill inte vara där för länge. Vi får väl se om jag hittar något nytt "favvoställe" på jordklotet efter år 2011. 



Jag har inget "place" där jag alltid skulle vilja vara. Möjligtvis i Victoria Silvstedt eller Prinsessan Madeleine's  famn








Annars finns de inget "favvoställe" som jag kan placera som ensam  nummer ett.
Kram...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE