Liggsår...

Efter jobbet har jag idag inte gjort mycket annat än sovit eller tittat på tv. Borde väl ha gott ut och promenerat eller "taggat" till gymmet, men jag har ingen lust. Motivationen är helt borta och jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka den. Jag får väl tvinga mig igenom några tuffa "powerwalk" och gympass framöver. Eller bara tänka på allt positivt som träningen för med sig och därigenom kunna få lite energi till att röra på mig. Allt känns ju alltid väldigt bra efteråt, men ändå är jag inte motiverad till att få lite fart på kroppen trots att jag brukar kunna tänka på allt positivt kring detta med träning.

Annars då ? Jag mår någonstans bra i alla fall. Jag håller budget än så länge, men de är inte lätta att låta massa cash på ett sparkonto bara få vara där. De hade varit kul att sätta sprätt på dom nu. De finns mycket jag vill shoppa och göra, men de ska gå till några resor och jag ska klara detta. Jag skulle ångra mig livet ut om jag festar, shoppar eller på annat onödigt sätt gör av med pengarna som ska finasiera min dröm. 

Vad de gäller min dröm så ser de bra ut och till skillnad från träningen så är jag motiverad till att fortsätta att kämpa för att detta ska bli verklighet. Inte så svårt att vara motiverad till detta egentligen när man ser vad som händer här hemma. 












Snö,snö och mera snö har de kommit . Detta slutar aldrig. såhär såg de ut när jag promenerade till jobbet i morse. Ska jag säga något positivt om vintern så får de bli att de kan vara fint att titta på. Fast de är mitt ljusa dagen i skogen då  och de är inte ofta jag är där. Annars är jag ingen vintermänniska. Jag vill ha sol och värme och inte snö kyla som för med sig att de är svårt att ta sig fram och man blir så lätt sjuk om man inte tar på sig ordentligt .Jag tillhör inte dom som vill ha snö på jul heller. De behövs inte. Tror hellre jag firar jul i sol och värme. 
 

Kram.. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE