Dream 2011 !

Planeríngen för genomförandet av my dream 2011 är i full gång. Nu är precis allt klart inför Thailand och jag behöver och kan inte göra annat än att vänta på denna fantastiska resa.

 

 

Men jag planerar ju fler resor. De är roligt och de är en spännande process. Man tar några få kliv närmare drömmen för varje dag som går. Just nu gäller de att hålla budget denna månaden också. De kommer att gå, men de blir på gränsen. De kan falla på några hundralappar enligt min planering. I de stora hela gör de säkert inget om jag inte kan hålla min planerade budget varje månad, men för min del  känns bättre om jag kan klara de.

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska ta mig till resebyrån ännu en gång och redan nu stämma av resa nummer 2. De känns bättre att vänta, men samtidigt får man kanske ett mer exakt  pris och man vet mer vad som gäller för att kunna genomföra resa nummer 2. Jag tror inte för en enda sekund att jag kommer att misslyckas med min dröm 2011. För min del gäller de ju bara att spara dom pengarna jag just nu har och inte gå där och plocka pengar till alla vardagliga utgifter här hemma.

Jag har redan nu planerat ganska mycket på resa nummer 2 så egentligen är de ju bara att boka, men jag känner att de är bäst att vänta med ett så stort beslut. Bättre att se när jag kommer hem ifrån Thailand hur min planering ser ut då. Jag tror detta är bäst, men jag vet inte. Man kan ju gå till resebyrån ändå utan att boka, men jag vet inte om jag ska göra de heller.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE