Detta året !

Hur har mitt 2010 varit ? Vad gjorde jag och vad kommer jag att minnas ?


 
Thailand är naturligtvis ett starkt minne. De var en fantastisk resa och de häftiga är att jag snart ska göra
 om de.

  
Jag gjorde några små korta resor här i Sverige också. Jag besökte min
bror och hans flickvän i Falkenberg. Samma helg åkte jag till Halmstad
 för att titta på SM i pingis.

 
Jag åkte en tur till Borås. Den helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag var i alla fall ute på lite party och jag åkte även till Borås djurpark. De var roligt ! Jag gillar ju djur så när jag kom dit blev jag som ett litet barn.

 
Jag var en helg i Stockholm. Jag träffade några bloggläsare, åt gott och dyrt. Jag var ute på Stureplan och insåg att lite sjuka regler har dom. Kändisar och  blondiner med stora bröst har den största garantin att få komma in snabbt och lätt på dom heta ställena. De är inte heller så som jag först trodde att de var champagne som man drack mycket av runt Stureplan. De var som hemma. Det är öl som gäller.  Champagne köper man bara för att i princip kunna spruta ut.

Under 2010 har jag även varit mycket med mina bästa vänner. Jag har också hela detta året mått väldigt bra ! Jag har egentligen inga "sorge historier" att berätta. År 2010 har varit ett riktigt "feel good" år och de är jag glad för. Jag har snälla goa vänner som får mig att må bra. Thailand resan var också en bidragen orsak till att jag under detta året mådde väldigt bra. Man insåg vilken "gottegris" man kan vara och hur bra man faktiskt kan ha de. 


 
Jag har kämpat på med mitt jobb. De går bra och jag trivs med att köra buss. Om de blir som jag har tänkt så kör jag på med detta även nästa år och jag har inga planer på att sluta och göra något annat. Jag trivs med detta och de är ett på många sätt bra jobb. 

År 2010 var också ett år där jag i en vecka provade att bara leva på naturdiet under en hel vecka. Jag gick ner 5 kg, men de var inte värt de och jag kommer inte att prova igen. Jag blev bara illamående av de.


 
 

Jag har tränat på ganska bra under 2010. Mycket powerwalk och gym ! Jag hoppas att jag kör på i fortsättnningen också. Motivationen börjar komma tillbaka efter att ha varit lite "down" ett tag. De går upp och ner. Ibland är de roligt att träna och då går de oftast bra. Ibland har man ingen motivation alls, men då kämpar jag med de i alla fall och de är ju bra.


Jag får ju inte glömma att säga att bloggåret 2010 har ett år där fler och fler har hittat min blogg! Ni är många där ute nu som läser min blogg och jag får ibland kommetarer där läsare skriver att jag verkar vara en snäll, go och söt kille. Jag får ibland mail där man skriver ungefär samma snälla ord. Jag har under 2010 delat ut lite I love Dannebloggen t-shirt's. Några läsare har frågat om min autograf och de är klart jag skriver den till dom som vill ha den.


De händer också att de kommer fram människor till mig och säger att dom gillar min blogg. Allt detta tycker jag naturligtvis är jätteroligt och jag blir verkligen glad för allt positivt som händer pga att jag har denna blogg. Jag blir också lite förvånad. Lilla jag som inte är eller gör något större väsen av mig utan är en ganska blyg kille ändå kan få så många att gilla de jag gör. Jag tror att jag kommer fortsätta blogga nästa år också. Så länge jag tycker de är kul så fortsätter jag. Jag bryr mig inte så mycket om hur många som läser den. De är skrivandet och "pillandet" med denna blogg som jag tycker är kul.    

Vi ska om några timmar göra historia av 2010 och ta tag i ett nytt år. Nya utmaningar, problem och möjligheter står säkert och väntar.  Jag är väldigt målmedveten just nu och kommer att vara de under hela 2011. De som gäller är att jag ska fixa mina resor nästa år. "My dream" ska jag förverkliga och jag ska göra de år 2011. De är hårt arbete och mycket kämpande som gäller när jag är hemma, men när jag sen  drar på mina resor (som jag hoppas att jag kommer att göra) så ska jag se till att ha de så bra jag bara kan. De är också mitt nyårslöfte...

Jag hoppas ni alla får ett riktigt Gott Nytt År. Jag blir jätteglad för alla snälla ord ni har skrivit till mig under 2010.
Nu är de snart 2011 och se till att göra så mycket roligt ni bara kan så ni kan säga sen att 2011 var de roligaste året i erat liv !!!!! 


Kram..  och GOTT NYTT ÅR !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE