Arbetsdag - Ingen träning - lunch !

Jobbat har jag gjort idag. En helt vanlig dag känns de som. Ganska lugnt och köra, men lite halt på en hel del ställen. Jag körde hela dagen mellan Vänersborg och Trollhättan. Ibland känns de som om de är en och samma stad. När man är på jobbet i allafall så är man i Trollhättan lika mycket som hemma i Vänersborg.







Inget större händer och de är ganska skönt. Jag känner mig väldigt lugn och avspänd . Jag tror att jag klarar sparplanen denna månaden. De skulle kännas väldigt bra för de är bra gjort av mig om jag fixar de, men de finns inget just nu som inte talar för att jag inte ska klara de.

Egentligen är detta ett ganska ointressant inlägg. Mitt liv "rullar" på kan man väl säga och de mesta  känns bra och jag mår bra. Träningen går inte bra, men jag är ju inte så ofta på gymmet och ser hur de går heller. Ingen motivation, ingen lust de är väl vad man kan säga om de.






Idag blev de fisk ! Jag ångrade mig lite efteråt. Detta var såklart gott, men jag kände ändå att jag skulle ha ätit något annat. Varför vet jag inte. De är ju inget fel på fisk. Jag trodde jag var sugen på de, men inte så mycket som jag trodde. Fel val idag, men de var ändå gott !

Mer spännade inlägg än så här blir inte detta. De är såhär de ser ut just nu. Danne går mest i väntans tider och jag gör inte mycket mer än de jag måste och vad jag har lust med just nu. Jag väntar på att jag ska få in nya pengar för att sen kunna göra en sparplan på detta. Jag vänter på Jul och Nyår. Jag har väntar och längtar mest till Thailand. För då behöver jag inte tänka på varken jobb eller om jag väljer rätt lunch. Jag behöver bara välja och vraka på allt som finns att välja på till lunch. Dom största arbetsinsatserna man gör i Thailand är att gå från poolen till baren och från baren och tillbaka till hotellrummet för att sen nästa morgon inse att jag kan sova hur länge jag vill för frukosten  i Thailand inte samkar gott.


Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE