2010 12 01

Godmorgon !

1 december idag. Nu är vi inne i julmånaden. De optimala denna månaden vore stora snöflingor som faller och så ska de inte vara så kallt ute. Men jag tittade på min termometer nu och de är ju -12 ute. Ok, men annars är nog julmånaden bra. Ingen stress ? Man hinner köpa julklappar i lugn och ro eller hur? Erfarheten säger att allt för många stressar och blir arga. Dessutom inser många hur bortskämda ungar man har så risken är att man får ta lån för att klara av att köpa julklappar. Sen är ju risken att man är så stressad även till nyår så då får man en raket i ögat.

Jag känner ingen stress över jul. Jag tycker de är mysigt med jul och  jag smittas inte av denna stress som jag på ett sätt kan förstå att många känner. Jag tar de lugnt för de finns inget som är så jobbigt  och som man blir mer stressad av som att inse att man måste sälja något för att få fickpengar till Thailand resan.

Idag blir de en lugn dag. Jag ska snart gå ut och hämta mat och sen ska jag iväg och jobba igen. Jag har tittat lite på hur jag jobbar denna månaden. De ser ganska bra ut. Jag är ledig nu till helgen. Nästa vecka är jag ledig fredag, jobbar lördag men jag slutar 17:30 och sen är jag ledig söndag. Veckan därpå slutar jag tidigt på fredag och jag är  ledig lördag och söndag. Sen är de jul och jag vet inte om jag jobbar eller inte, men jag känner mig inte stressad för de. Jag känner att december månaden är en bra månad. Ledig ganska mycket och dessutom många dagar där jag slutar före klockan 14:00.





Hoppas ni alla får en bra dag och tänk på att inte stressa inför jul. Ta de lugnt och lev nu. 

Kram.. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE