Tänker så mycket just nu.

Hemma från en ny arbetsdag. Tiden på jobbet gick väldigt snabbt idag trots att jag hade en lång arbetsdag. Skönt att en lång arbetsdag inte alls känns jobbig utan tiden bara flyger förbi och man hinner knappt att säga orden hej då till Mimmi (min fågel) innan de är dags att säga hej nu är jag hemma till henne igen.



Jag är lite inne i en "tänkarperiod" nu. Jag tänker och tänker. Jag vet inte om jag gillar de eller om jag tycker de är jobbigt. Jag går ju lite emot mig själv just nu för jag är ju av den åsikten att man inte ska tänka för mycket. Ändå gör jag de , men de känns ändå som jag grubblar och funderar på de positiva och allt kul som jag vill göra. Pengarna behöver jag inte fundera speciellt mycket över .. Ni vet : Hur ska jag ha råd, klarar jag detta ekonomiskt osv..De känns som de minsta problemet just nu. Jag gillar att fundera, längta och drömma om mycket av de jag går och tänker på. Fast återigen. Är de så viktigt att fundera och planera inför framtiden. Kanske , kanske inte ? Jag tror inte jag vet längre ???? Jag trodde att jag hade klart för mig och visste, men jag måste erkänna att jag vet inte !! De viktigaste är ju att man har de bra och mår desamma. Samtidigt är de också viktigt att de funkar med nära vänner och så.
 
De gör de för mig. Jag tycker jättemycket om mina närmaste vänner och jag vill verkligen inte vara utan dom. Jag har de väl bra eftersom jag inte känner att jag har några bekymmer som jag inte kan hantera. Jag tror verkligen att allt kommer att lösa sig till de bästa och de är rätt häftigt att känna så. Jag mår bra och de beror mycket på att jag tex tränar, rent fysiskt menar jag när jag säger så . De mår vem som än gör de alltid bättre av.  Samtidigt så tycker jag ju de är så roligt och de gör ju inte saken sämre precis !

Jag har mycket nu att se fram emot och de är så roligt. Jag tror faktiskt att de mesta som jag funderar och drömmer om kommer att bli av inom en ganska så snar framtid. Fast jag säger de igen. Jag vet inte längre något av de som jag trodde mig veta tidigare och bara de gör väl att jag ibland tänker för mycket. Jag vet inte vilket som är bäst. Tänka grubbla och planera. Eller inte fundera så jäkla mycket utan bara köra på och sen se om de funkar. Vad som fungerade och var rätt de vet man alltid efteråt. kanske ska de vara så, jag vet inte... Funderar jag mer på detta nu då kommer jag att bli snurrig i huvudet.

Kram...
 

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE