Många blir så sura på mig.

De finns en sak som jag vet att att jag gör många arga med. Jag hade en diskussion senast idag med en person. Jag har haft de tidigare med andra personer och de är nästan samma visa varje gång. Men jag står för vad jag säger tills jag fan blir överbevisad om motsatsen !

Vad handlar detta om ? Jo politik !!!!! Jag står för att jag är blå och kommer att rösta på moderaterna i valet. Så fort jag säger detta så är de nästan ingen som är på min sida. Jag får fiender bara jag säger orden JAG HOPPAS ALLIANSEN VINNER VALET 2010. I förrgår blev jag till och med kallad för jävla idiot bara för att jag sa detta. Ok ! Varflör gillar jag moderaterna så mycket.

Jag kan inte mycket om politik och nu kommer väl någon fyndig person säga att de är därför du gillar moderaterna . Många har svårt att stå för vad dom röstar på. Varför vet jag inte , men de kanske beror på att man är rädd för att bli placerad i ett "fack". Men bara för att jag tycker om ett parti så betyder ju inte de att jag delar alla åsikter som partiet står för. Dessutom så går de ju alltid att ändra sig. Tittar man riktigt noga för vad många partier egentligen står för så skiljer de inte mycket mellan dom olika partierna. I en liten mening i moderaternas partiprogram så står de ungefär såhär. Alla som har ett jobb ska kunna leva på sin lön... Detta står även i Vänsterpartiets partiprogram.

Dom senaste fyra åren har moderatena fått hård kritik. De började med att man avslöjade fuskande ministrar nästan direkt efter valet. Dom hade  anlitat svart arbetskraft. De var någon regeringsmedlem som söp sig full och kysste en journalist när hon egentligen skulle ha varit på sitt arbete.Journalister sa då att hade Sverige drabbats av en allvarlig kris då vid detta tillfälle så hade de verkligen blivit en allvarlig kris för landet pga detta. De har varit många turer upp och ner. Man har haft en tendens också att skylla finanskrisen på moderaterna fast de har varit detta i hela världen. Och jag tror inte att om vi hade haft en annan regering så skulle vi inte haft en finanskris.
 Om man tar de här med att anlita svart arbetskraft så är de ju så att de är inte bra att sitta i en regering och samtidigt ha anlitat svart arbetskraft. Lagen säger att vi inte får de. Politikerna är dom som stiftar lagar därför ska dom föregå med gott exempel. De tror jag att många är överens med mig om. Men skulle man göra samma granskning på en socialdemokratisk regering så är jag ganska säker på att de kan avslöjas lika många personer där. Samtidigt så skulle man ju kunna granska alla dessa journalister som gräver fram detta. De finns nog en och annan där ochså som har anlitat svart arbetskraft. 

Någonstans i allt detta så gillar jag ändå dom blåa. Dom går hårt åt dom arbetslösa. De är idag ett heltids jobb att söka jobb. Många tycker att regeringen ska göra mer för att fler ska få jobb. Jag tycker ju att de är just de dom gör. . Dessutom tror jag inte att  de kommer att vara annorlunda om vi skiftar regering. När SAAB vara nära att gå omkull så sa många att regeringen borde göra mer för att hjälpa SAAB. Jag tyckte att Fredrik Reinfeldt hade bra svar till oss skattebetalare. Han  sa att regeringen ska inte bygga bilar. Om inte SAAB själva kan bygga konkurensskraftiga bilar hur ska då regeringen klara detta. Dessutom om man hjälper SAAB i Trollhättan så måste ju logiskt sett regeringen hjälpa alla företag i Sverige som är på väg att gå omkull. Jag gillar att regeringen inte sa att vi går in med några miljarder av skattebetalarnas pengar för att rädda SAAB. De måste ju vara bättre att ha miljarderna som de kostar till tex skola och sjukvård.

Jag hoppas att alliansen tar hem detta valet nu i september, Och att dom får regera minst fyra år till. Jag tror tyvärr inte att de blir så för folk vill ha en förändring efter tex finanskrisen. Dessa argument och några fler har jag retat ganska många med, men de skiter jag i för jag står för att jag gillar den politik som förs av våran nu sittande regering. Jag väcker lite känslor hos folk med mina åsikter. Jag blir till och med kallad för idiot, men jag står för att jag kommer att rösta blått i september.






Patrik
08 August, kl. 16:39 | Blogg;

Det hade ju varit bra om dem la pengarna på skola och sjukvård men istället lägger dem pengarna på skattelättnader för höginkomstagare. Vad är det moderaterna är så bra på? Det missade jag eller så skrev du det inte. Är det bra att cancersjuka blir utförsäkrade och måste börja jobba när dem är döende? Det kan låta som om jag tar i men det har faktiskt hänt i flera fall. Vad har hänt med att man tänker på folk som har det sämre än en själv? Är pengar kanske allt för dig? Det är det iaf inte för mig, jag skulle lätt kunna betala 6% skatt för att hjälpa hemlösa och missbrukare istället för att ge en massa pengar till redan rika chefer/företag.

Linda
08 August, kl. 16:41 | Blogg;

Självklart får man ju rösta på vad man vill, men jag ser ingenstans i ditt inlägg vad exakt du gillar med det blåa blocket och deras politik. Sammanfattningsvis går ju moderaternas ideologi ut på att öka klyftorna i samhället. De rika ska bli rika och de fattigare fattigare. Vad är det du tycker moderaterna har gjort bra denna mandatperiod, förutom att inte stödja SAAB då? Nyfiken =)

Anonym
08 August, kl. 00:14 | Blogg;

Usch för blått....

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE