Regnar gör de..


Regnar gör de hela tiden. Tur att man inte planerat någon "picknick" idag. De några arbetskollegor som åker till SKARA SOMMARLAND idag. Men om jag får höra på måndag att dom hade samma skitväder som här i Vänersborg så tror jag att jag är tacksam för att jag inte åkte med.



Jag har varit på gymmet och kört ett ganska bra pass. Jag tog mitt nu väl använda paraply bort eftersom de regnar ute hela tiden. Men jag tröttnade på att jag blev genom blöt i alla fall så jag slängde mitt skit paraply i en soptunna.


Jag är ganska nöjd med detta passet. De kändes inte alls jobbigt och de var inga problem med att orka med hela passet. Trots i mitt tycke ganska tuffa övningar. Kanske är ett tecken på att jag kanske ska börja köra ännu tuffare och hårdare ??


Vad jag än tänker göra i framtiden så känns de just nu väldigt bra att jag tog mig till gymmet. Om jag kör på som jag gör eller försöker ändra de får vi se. Jag är nöjd i alla fall och jag tycker de är kul att träna. Nu är klockan typ halv tolv och jag har hela dagen på mig att göra massa saker om jag nu vill de. De blir nog mycket "mys och pys" eftersom vädret är som det är .. Men jag ska också ta mig bort till "favvorestaurangen" och hämta lite mat. Jag måste även handla ganska mycket idag. Ni vet bröd, mjölk och sånt.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram...





Emmelist
08 August, kl. 12:24 | Blogg; http://emmelist.blogg.se/

gud vad du är duktig med träningen! fått mkt resultat?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE