Idag har de regnat.






Regn och massa regn har öst ner idag. Jag funderar på hur mycket regn finns de egentligen ? De är skönt att vara hemma nu i alla fall. Jag har varit en kreativ och duktig pojke idag tycker jag själv i alla fall. Imorgon är jag ledig och då vill jag träna mycket. Får se hur de blir med detta.

Några punkter om idag.

* Himlen är oskyldigt blå ! Men när regnet faller så kan de vara "paraply or die" som gäller.



* Jag blev glatt överraskad att en tur och retur biljett till Borås bara kostade 179 kr. Fast de klart SJ har några krav också. Biljetten kan inte ombokas, utnyttjas av någon annan än mig och jag får inga pengar tillbaka om jag inte skulle ha möjlighet att åka. Fast jag ska åka så allt detta blir inget problem. Hoppas bara att SJ nu håller var dom lovar. Nämligen se till att de går som på räls ända ner till Borås och hem igen.



* När jag ringde och bokade hotellrum idag så fick jag reda på att på detta hotell där jag ska vara under min vistelse i Borås så har dom enkelrum som är enklare än dom dyrare enkelrummen. öhhh, vad menar hon nu. Danne don't understand ??? Jo om man bokar ett enklare enkelrum istället för ett enkelrum som är lite dyrare då får man lite lägre standard, de skiljer ungefär 300 kr per natt och de blir längre att gå när man ska käka frukost.
Jag är inte snål jag betalar gärna för ett rum med högre standar, vem bryr sig om de blir 300 kr dyrare och de blir skönt att slippa gå för långt när man ska käka frukost efter en galen natt på något roligt ute ställe.


* Om man inte har några rättigheter då har man fan inga skyldigheter heller. De var en tanke som slog mig idag. Man har kanske rätt mycket som man är skyldig att göra. De gäller väl bara att bestämma sig för om man själv tycker att just de som någon påstår är ens skyldighet är viktigt att göra.. Detta får jag försöka tänka mer på så kanske jag kommer på vad just jag är skyldig att göra .....






Lina
08 August, kl. 03:43 | Blogg;

Men Danne, vad ska du göra i Borås och när ska du åka dit om jag får fråga? kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE