Är de inte jobbigt när man inte kan bestämma sig ?

Jag har inte bara bekymmer med att lära mig äta nyttigare. Min andra "last" är att jag har så jävla svårt att bestämma mig. Ska jag göra de eller något annat ? Jag kan inte göra allt på en och samma gång de inser jag. Däremot kan jag nog  göra allt jag går och funderar på, men bekymmret är ju att jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska göra först. Är de inte jobbigt när man vill så mycket, men inte kan bestämma sig för vad man vill egentligen.

Ja... Ett rörigare skrivet inlägg är nog svårt att skriva, men jag tror ni fattar hur jobbigt jag tycker detta är. Ni kanske inte kan förstå hur jag kan tycka att ett så angenämnt problem som valmöjligheter ändå är kan vara ett problem för mig??? De som jag ser som positivt de är att jag lätt kan få hop cash till de jag vill göra. Jag har redan dom pengarna. Så dom har jag lagt undan i en stor hög i väntan på att jag framförallt ska betämma mig. 

 De känns också bra att jag förmodligen  kommer att göra något av allt de jag går och funderar på. Problemet är ju bara att jag just nu  inte kan bestämma mig för vad.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE