2010 08 17

Tjena !

Har varit hemma ett tag och slöat och slappat. Blev väldigt trött bara efter att jag hade kommit hem ifrån jobbet och fått i mig lite mat. Dagen har varit bra. Imorse när min alarmklocka ringde så trodde jag som vanligt att de är någon som ringer till mig för jag har samma signal på alarmet som jag har ringsignal på telefon. Jag tänker en hundradels sekund klockan halv fyra på morgonen att det är något som har hänt och nu ringer någon för att berätta något hemskt. I nästa sekund kommer jag på att de är mitt alarm som säger att jag ska ta mig upp för att jag har ett jobb att sköta. Jag tar mig upp efter att ha legat kvar en stund till i sängen efter att alarmet är avstängt, eller som mamma alltid sa förr när hon försov sig : Jag vaknade av alarmet, men jag var så trött så när jag hade stängt av de så la jag mig och vila en stund...

Jag försov mig inte utan när jag hade"legat och vilat en stund" så tog jag mig upp. Kände mig lite stressad, men jag visste att jag skulle hinna bara de blev lite fart på mig. In i duchen, på med uniformen, jobba lite på fåfängan och ge Mimmi mat och sen iväg. Hade ett litet bekymmer bara

* Hur gör jag med mat på frukostrasten ?

* Jag har bara några torra mackor här hemma ?

* Godis och smörgåsmaskinen på jobbet är ju nu lagad ? 

* Då kan jag strunta i att ta med något ?

* De finns ju annars en mataffär väldigt nära jobbet, kan ju gå dit också.

Efter dessa funderingar så taggade jag iväg på min sju minuter långa promenad till jobbet. Väl där så blev jag påmind om två saker. Dels att jag igår hade startat  en diskussion som bla handlade om att de kan vara väldigt dumt att göra gifta kvinnor med barn när man inte som partner till den gifta kvinnan själv är gift. Kollade också godisautomaten som jag också trodde skulle bli en smörgåsautomat. Va bra tänkte jag då behöver jag inte springa iväg på min rast och köpa något för smörgåsar finns de nog sen när de är dags för min rast.



Tog mig sen ut till bussen och började med att köra några "knegare" till bla SAAB i Trollhättan. Fortsatte sedan med att köra ett fåtal personer från Onsjö och in till resecentrum i Vänersborg. När jag sen efter ca 3,5 timmes körnig hade rast så får jag till min besvikelse se att de inte finns några smörgåsar i den sk smörgåsautomaten, får gå till mataffären i alla fall. Samma mataffär som jag den 4 Augusti fick se att de inte fanns någon brist på bananflugor där i den affären.

Var där och köpte några mackar och sen tillbaka på jobbet för att käka. Några kollegor skojar lite med mig och säger att jag lever som en kung. Jag bara äter och ligger på soffan och dom fattar inte hur bussföretaget kan betala någon som bara sitter i fikarummet.  Efter detta var de "time" för körning igen. Körde folk till NÄL (sjukhuset) Trollhättan och Vänerborg. Efter fyra timmar av detta fram och tillbaka så var de dags att tagga hem.

  På vägen hem gick förbi favvorestaurangen för att fixa lite mat som jag sen satt här hemma i lugn och ro och käkade Jag har efter allt detta mest bara slappat och slöat fram till nu.

Nu sitter jag mest här och tänker att jag skulle vilja höra Where The Roses Grow med Charlies magazine Trodde jag lätt skulle hitta den på YouTube, men de har jag inte gjort. De får bli denna  låt  istället med Charlies magazine.




Ha en bra kväll .

Kram.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE