2010 08 08

Tja... !

Nu är denna arbetarhelg över. Har jobbat både lördag och söndag och trots att jag har haft ganska långa pass så känns de som timmarna under arbetstiden gick väldigt fort. Imorse fick jag en ganska bra start på denna arbetarsöndag. Jag började med att få se två människor som nog hade festat lite väl häftigt inatt. Dom såg väl ut ungefär som man gör när man har varit igång bra med alkohol hela natten. En av dom stog där och spydde och då var jag någonstans glad för att detta inte var jag. Även om de hade varit kul om jag hade kunnat festa så denna helgen...



Efter att ha passerat dessa två partygrabbar så gick jag vidare mot min arbetsplats och när jag passerade apoteket fanns de några i en av alla lägenheter i närheten av just apoteket som inte tyckte att de var dags att gå och lägga sig än trots att klockan var fem på morgonen. De var värsta (som jag förstår de) efterfesten. Dom spelade jättehög musik så man säkert kunde höra de även om man skulle befinna sig tre kvarter därifrån. KUL att man fick lite underhållning på väg till jobbet.

När jag var borta vid resecentrum kommer de en kille som säger godmorgon och sen fortsätter han att säga något om att han gillar min blogg. De var lite oväntat att få höra de klockan fem på morgonen, men samtidigt KUL att få höra de såklart.

Väl på jobbet så gick som jag tidigare sa denna dagen väldigt fort. Jag körde lite sjukhus personal till Näl, några shoppande söndags folk till Överby och sen jobbade jag även lite på magstorleken genom att äta en liiiiiten... chokladbit.



 Sen var dagen slut och allt kändes som om jaqg hade varit ledig, men ändå befunnit mig på jobbet.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE