Telefon och komihåg - bok är nu investerad !

Jag har varit ute ochinvesterat i två böcker. En telefonbok och en, vi kan kalla de kom ihåg bok. De finns massa människor och företag som man har telefonnummer till. Jag har såklart de mesta i min mobiltelefon. Men var gör du om du skulle råka tappa den eller av misstag radera en kontakt i din mobil. Jo skulle olyckan vara framme så kan man ju alltid ta fram telefonboken.

Samma gäller kom ihåg boken. Jag håller på ganska mycket nu ute på internet. Jag är registrerad på en massa, för mig viktiga sidor. De är koder och användarnamn i en salig blandning. De är helt omöjligt för min hjärna att komma ihåg allt och därför skaffar jag en bok. Man kan såklart spara allt i hårdisken, men vad händer om den går sönder och du inte lagar den eller kan rädda hårdisken vid en evetuell "krasch". Jo, allt försvinner.2000- talet är fantastiskt på många sätt vi har så mycket elektroniska grejer som hjälpmedel och allt utvecklas i en otrolig hastighet. Men skulle de inte fungera då är de ändå så att papper och penna är bäst i världen att ha.


Lite mat har de såklart också blivit. Idag käkade jag Lasagne. De var längesen jag käkade de så de smakade extra bra idag.Kram ...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE