Fyra punkter denna Söndagmorgon !



1.
 De var skönt att vakna  efter att ha sovit i över åtta timmar. När jag gick upp tittade jag ut genom mitt fönster och ser inte de som metrologerna sa om vädret före helgen. Dom sa att de skulle komma snö i helgen. De blev nog lite fel och jag skulle bli förvånad om de kommer något idag. Solen skiner och de är 7,8 grader plus. Bara härligt vårväder. Jag klagar inte för de är ju bra att prognoserna är fel när de går åt rätt håll.



2. Jag mår bra och känner mig glad och lycklig, men jag skulle vilja komma igång med träningen. De blir en promenad ibland och de är ju bra, men de skulle inte vara fel om jag kunde komma igång med löpning och gym.



3. Jag har pysslat lite här hemma i helgen med lite småfix. Tvätt städ och sånt som man måste göra. Jag sitter även och tittar runt här på nätet. Jag försöker bla hitta en sida där jag kan tillverka mina egna visitkort. Kul att ha och bara kunna lämna fram när någon frågar om min adress och telefonuppgifter. Tänk då står de även Dannebloggen på mitt visitkort. WOW ! De är ju de grymaste av allt ! Eller hur ?



4.
Nu ska jag få i mig lite frukost !

Kram...






Ella
04 April, kl. 13:08 | Blogg;

Häfigt med egna visitkort! Men vem ska få äran att få ett sånt sånt? Dom kanske blir för fina för att delas ut :)

Stina
04 April, kl. 15:36 | Blogg;

Hej Danne!

Tack för en toppenblogg. Jag har inte vågat kommentera hät digiare, men nu då :)

Du är en toppen förebild för många, jag har undrar lite du som verkar så driven.

Vad har du för ambitioner här i livet?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE