Båtresan


För ca en vecka sedan gjorde jag en båtresa ue på havet öster om Phuket. Jag fick se stora klippor och berg. Fina stränder och lite djur och växtliv. De blev också lite tid för sol och bad. Jag tyckte väl att detta var en rolig resa på många sätt. Båtresan ute på havet och Långtailbåt in mot öarna var väl de som var roligt. De var inte lika kul att gå i land på alla dessa öar. De hade räckt med en. För de var berg sandstränder och klippor. De skiljde sig lite åt, men jag var trött på öarna efter första. Hur som helst, vi besökte öar som hette Koh Hong. Där runt ön åkte vi långtailbåt in bland dom stora klipporna och sen när vi var på ön så blev de lite bad och jag gick även en promenad runt hela ön. De låg båtar när stranden som var helt förstörda efter Tsunamin 2004. Man hade låtit dessa båtar ligga kvar som ett minne kan man väl säga. De var många som omkom där just på ön 2004. De var inte så konstigt för man såg att de var svårt att fly undan denna jättevåg på denna lilla ö.

Vi åkte vidare mot Poda Island där vi också skulle övernatta i bungalows. Ingen vidare standard. Skitiga rum Ingen vissa tider ingen ström och inget varmvatten. man fick även se upp för de var mycket palmer och man vill ju inte ha en kokosnöt i huvudet. Vi käkade middag på denna ö på kvällen. De var fiskfile, kyckling, friterade räkor och bakpotatis på en och samma tallrik.

Dagen efter begav vi oss till Chicken Island där vi bada och snorkla sen bar de av tillbaka till Poda Island fast andra sidan den ön. Där tittade vi på prinsessans grotta. Lite djur och natur och även lite mer bad blev det också.

Jag gillade som sagt va båt turen ute på havet och åka långtailbåt mellan alla dessa höga klippor. De är ett fantastiskt minne från min båtresa i öster om Phuket...








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE