Stress

Kroppen mår aldrig bra av för mycket stress. När du drabbas av stress så händer de jättemycket i kroppen. Pulsen ökar, du andas häftigare och du drabbas i tillslut av onormalt stor trötthet.  För att du ska må så bra som möjligt är de jätteviktigt att du jobbar med att kunna hantera din stress även om man hamnar i stressiga situationer.

När jag tittar på framgångrika personer exempelvis inom näringslivet eller idrotten så blir jag alltid imponerad över hur otroligt avspända och lugna dom är. När du håller dig lugn och avspänd så tänker du oftast mycket klarare. Alla har säkert tänkt tillbaka på något som har hänt när man har varit stressad. Man har då tänkt varför gjorde jag sådär eller varför sa jag inte de istället ?

För mycket stress leder i förlängningen inte bara till trötthet och snabba ogenomtänkta beslut utan de kan i värsta fall också leda till tarmbesvär och magsår. Du slösar mycket energi på att vara stressad. De kan vara den energi som du behöver ha när de verkligen krisar till sig. Är man då ofta stressad så är man ju som jag skrev tidigare onormalt trött och då orkar man kanske inte ta tag i dom verkligt stora problemen som alla människor drabbas av ibland...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE