Ledig i helgen

Hej !

Jag har legat och sovit tills nu. Vet inte vad som hände när jag kom hem från jobbet, men jag var så sjukt trött så efter jag hade fått i mig lite mat från favvoresturangen så slockna jag. Skönt ändå att få sova lite för de har varit så dåligt med sömn hela vackan. Har ju stått på jobbet redan vid 04:30 varenda morgon. 

Annars då ? Ja har fått lite ont i mina ögon och jag tror de har med glasögonen att göra. Jag är inte helt säker på att jag har rätt styrka på dom ännu. Får väl gå till en optiker så fort som möjligt. Jag var ju här i vintras.

När jag var färdig med alla undersökningar på ögonlaserkliniken i Uddevalla (Jag var väl på återbesök 3 eller 4 gånger) så visade de sig att man inte kunde få fram dom exakta värdena och då går de inte att operera om man ska förklara de enkelt. Orsaken var att jag en för lång tid hade gått runt med för starka glasögon. Håkan som kirurgen hette fixade ett par andra glas till mina bågar som var lite svagare, men han var inte säker på att de var rätt heller för min syn hade varit så skiftande under alla undersökningar. 

Men jag har haft dom ett tag och de har inte varit några problem, men nu känner jag att jag har fått lite ont i mina ögon så jag ska så fort som möjligt fixa detta ska börja hos en optiker och se vad dom säger.  

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE