Jag är inte intresserad

Ikväll är de något som många av mina vänner gillar att titta på. Jag tycker de pratas för mycket om de och de finns möjligheter för alldeles för många människor i detta landet att inte ha ett liv överhuvudtaget. Med alla dessa TV - kanaler som så många människor har tillgång till idag så kan dom sitta där och inte bry sig om något annat än att TITTA PÅ FOTBOLL !

Jag kan inte säga att jag är något större fan av denna sporten som gör att så många människor sitter framför sin TV. Jag har väl säkert någon gång sett en hel fotbollsmatch på TV, men de var väldigt längesen. Jag har en gång sett ODDEVOLLD när dom spelade i högsta serien (tror att den heter allsvenskan.) De var på Rimmersvallen i Uddevalla. Jag vann även biljetter en gång till en Lanskamp mellan Sverige och San- Marino på Ullevi i Göteborg. De är väl allt jag har sett Live....

När jag var i Stockholm förra året för att titta på KISS. Så var svenska landslaget i fotboll på samma hotell som jag. Jag fick då se på 1,5 meters avstånd typ Olof Mellberg, Henke Larsson och jag var även i samma hiss som förbunskaptenen Lars Lagerbäck.
Men jag tyckte inte de var något märkvärdigt för som sagt jag är inget fan av fotboll ! Jag gillar ju att leka med mindre bollar om ni förstår vad jag menar. (Pingisbollar)

Men de finns en person inom fotbollen som jag diggar stenhårt bara för att han är så jäkla bra. Han är en superstar och han verkar vara en otroligt roliga och cool kille, med några miljoner i förmögenhet. Jag såg inte honom när jag var i Stockholm, men hade jag fått gjort de då hade jag nog försökt knäppa en bild eller något.
Jag pratar naturligtvis om Zlatan ! Jag är imponerad av honom , jag gillar inte att se på fotboll fast  jag tror nog dom flesta gillar Zlatan oavsett om man gillar fotboll eller inte.

Se på honom här. Visst är han en rolig och en förbannat grym kille när han säger till journalisten Patrick Ekvall att: FAN DU LUKTAR ILLA !





Undar vad jag ska göra ikväll ? De blir ingen fotboll i alla fall....





Jennie
09 September, kl. 15:30 | Blogg; http://hallon8.blogg.se/

haha jag ärn og en av de få som inte gillar zlatan..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE