Har varit hos optikern

Jag har varit hos optikern nu på förmiddagen. I december var jag på en ögonlaser klinik i Uddevalla för jag ville operaera bort mitt synfel. Jag fick då svaret att dom inte vågar operera. Orsaken var att jag under en längre tid förmodligen hade gått med för starka glas. Mina ögon var så ostabila så man kunde inte få fram dom exakta värdena som krävs för att göra en laseroperation.

Jag förklarde allt detta för min optiker idag när jag nu skulle göra en ny synundersökning för att se om mina ögon hade stbiliserat sig. Jag gjorde i princip samma undersökning som förra gången och till svar fick jag att mitt höger öga är stabilt och bra nu och jag har exakt rätt styrka på glaset. På vänster öga ska jag förmodligen ha ett svagare glas än vad jag har nu, men de var för tidigt att säga för de är forfarnde lite för instabilt. Jag får vänta ett halvår och göra en ny undersökning för att få veta mer exakt vad jag ska ha för styrka på glas och om de då är mer stabilt.

Allting går åt rätt håll i alla fall. Höger ögat är ok nu. Så skulle jag se sämre om ett halvår så beror de inte på att jag har gått med för starkt glas i alla fall. Vänster öga har mer stabila värden än vad man fick fram i december förra året, men krävs ytterliggare undersökning för att vara helt säker på vilket typ av synfel jag har.

De känns bra att både min optiker och ögonlaserkirurgen säger ungefär samma sak. De hade varit jobbigt om jag hade fått  olika svar, för då vet man ju inte vem man ska rätta sig efter.

booo!!
09 September, kl. 12:10 | Blogg;

skönt de hade vart att slippa glas ögon i thailand eller hur????? danne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE